ProductWijzer

Voor een gecontroleerde groei

OndernemerWijzer is de sparringpartner voor ondernemers die persoonlijk en zakelijk willen groeien. OndernemerWijzer helpt en leert u blijvend vooraf vooruit te kijken door regelmatig de bedrijfscijfers door te rekenen naar de toekomst toe en - belangrijker - met hulp van een coach te vertalen naar concrete acties voor de toekomst.

 

OndernemerWijzer bestaat uit drie 'building blocks', die apart of in combinatie kunnen worden ingezet: Accounting, Controlling en Coaching. Accounting zorgt voor een betrouwbare administratie voor actuele bedrijfsinformatie. Dat is het fundament. Vervolgens zorgt Controlling elke maand voor een accurate doorrekening van die bedrijfsinformatie naar de toekomst toe. Coaching, tot slot, zorgt voor een sparringpartner, die op uw toekomst is gericht.

 

Het gedrag van u en uw medewerkers leiden eindelijk tot uw bedrijfscijfers. Met de ondernemerscoaches van OndernemerWijzer leert u de kunst van het vertalen van die bedrijfscijfers tot nieuw en ander gedrag waarmee u uw succes creëert.

 

"Control your Business

Create your Future"